پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی، - در قالب ppt و در 39 اسلاید، قابل ویرایش. - بخشی از متن پاورپوینت: - HACCP - HACCP بیان اختصاری hazard Analysis & Critical Control Point یا تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است. این سیستم مبتنی...

ارتباط با ما

... دانلود ...

دانلود پاورپوینت با موضوع تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی،

در قالب ppt و در 39 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:

HACCP

HACCP بیان اختصاری hazard Analysis & Critical Control Point یا تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است. این سیستم مبتنی بر ابزار مدیریتی در کنترل ایمنی فرآورده های غذایی و یک روش پیشگیری در شناسایی و تجزیه و تحلیل خطرات بیولوژیک، شیمیایی و فیزیکی که محصول نهایی و مواد متشکله آن را تهدید می کند بوده و با تعیین نقطه کنترل بحرانی، برقراری روشهای پایش و اقدامات اصلاحی، تایید و مستند سازی از بوجود آمدن مشکلاتی که به سلامت غذا لطمه وارد کرده و ایمنی مصرف کننده را تهدید می کند، جلوگیری بعمل می آورد.

آموزش اعضای تیم HACCP

آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات

آشنایی با انواع مخاطراتی که برای محصول وجود دارد، راههای پیشگیری، اقدامات نظارتی، اقدامات اصلاحی و حدود بحرانی برای هرکدام از مخاطرات، شناسایی نقاط کنترل بحرانی و

آموزش بهداشت فردی و اهمیت آن

آشنایی با اصول GMP/ماده 13

آشنایی با روشهای شستشو و ضدعفونی

آموزش روش ممیزی وتایید سیستم HACCP

آشنایی با ضوابط و استانداردهای بهداشتی بین المللی وملی

و...

لینک کمکی